Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geroosterde aardappelen met tijm

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Dit lekker bijgerecht maak je heel eenvoudig klaar, en het is toch eens een leuke variatie met aardappel!

 

Houd je van aardappeltjes in de oven? Kijk dan zeker ook nog eens naar deze ideeën en leef je helemaal uit!

 

Perfecte crispy geplette aardappeltjes uit de oven

Oven gebakken aardappelen met rozemarijn

Aardappelen gegaard in zoutkorst

Cheesy potato

Ingrediënten

  • 8 middelgrote aardappelen (vastkokend)
  • 8 takjes verse tijm
  • 30 g gesmolten boter
  • zout

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Boen de aardappelen schoon en dep ze droog. Maak bij elke aardappel enkele sneetjes in de lengte en in de breedte. Bestrooi ze met een beetje zout.
  3. Knip de takjes tijm in kleinere stukjes en steek die in de sneetjes die je in de aardappelen hebt gemaakt.
  4. Leg de aardappelen in een bakblik en smeer ze in met de gesmolten boter.
  5. Bak de aardappelen gaar in ongeveer 40 minuten.

Tip

Probeer aardappelen te gebruiken die ongeveer allemaal even groot zijn, dan zijn ze ook allemaal tegelijk gaar.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen