De voorbije maandagen deelde ik recepten voor vlugge gnocchi uit één pan, met een kleine pauze vorige week in de vakantie. We vliegen er vandaag terug in, ik heb voor jullie opnieuw een variatie, die opnieuw echt heel eenvoudig, snel en keilekker is! En wat ook bij deze versie het beste is? Je hebt er maar één pan voor nodig! Dat bespaart je een hoop gedoe tijdens het koken en je hebt praktisch geen afwas achteraf. Op maandag, zeker als het je eerste werkdag na de vakantie is, mag het makkelijk zijn toch?
Een mooie pan om dergelijke schotel in te bereiden vind je hier (adv). Ik heb er zelf zo eentje, die is echt perfect!
Als je de varianten van de vorige weken nog eens wil bekijken, die vind je hier:
Romige gnocchi uit één pan met kerstomaatjes
Gnocchi met Italiaanse balletjes en tomaatjes
Gnocchi met Italiaanse balletjes, tomaatjes en burrata
Romige gnocchi met Italiaanse balletjes, tomaatjes en mascarpone