Gnocchi met boontjes en pesto van rucola

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Zoek je nog een fijn en snel recept voor op een zomerse avond? Denk dan niet verder na! Deze gnocchi met verse pesto, boontjes, enkele groene blaadjes rucola en basilicum en flink wat geraspte parmezaanse kaas is precies wat je zoekt!

 

Een recept voor verse pesto van rucola vind je hier.

Om lekkere pesto te maken gebruik ik een blender, als je er nog een goede zoekt bekijk dan zeker deze, dat is degene die ik ook gebruik. (adv)

Ingrediënten

  • 800 g gnocchi
  • 400 g groene boontjes
  • 8 el  verse pesto van rucola
  • handvol rucola
  • handvol blaadjes basilicum
  • geraspte parmezan

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Zo maak je het

  1. Kook de boontjes in licht gezouten water in een ruime kookpot zonder deksel beetgaar. Giet ze daarna af en spoel ze kort onder koud stromend water.
  2. Kook de gnocchi in licht gezouten water. Als ze komen bovendrijven zijn ze klaar, dat gaat erg snel. Giet ze af en meng ze met de helft van de pesto.
  3. Meng er de boontjes onder en verdeel de gnocchi over warme kommen.
  4. Werk elk bord af met nog een schepje extra pesto, enkele blaadjes rucola en en basilicum en flink wat fijngeraspte parmezaanse kaas.

Tip

Deze verse pesto is echt superlekker, en klaar in minder dan een kwartier!

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen