De vorige weken deelde ik met jullie een heerlijk een makkelijk recept voor alles-in-één-pan orzo met tomaat en burrata, en ook al een variatie daarop. Ik had jullie beloofd om te laten zien dat je met enkele aanpassingen toch weer een ander gerecht op tafel kan toveren! Op die manier eten jullie straks thuis ook op een makkelijke manier regelmatig iets nieuws!
Dus vandaag… tadaaa… vandaag toon ik jullie deze variatie zonder vlees van alles-in-één-pan romige orzo met geroosterde kerstomaatjes en mascarpone.
Oh, en een echt aanrader om dit gerecht echt makkelijk te kunnen klaarmaken, is een brede (gietijzeren) pan. Zoek je er nog één, kijk dan eens hier (adv). Ik heb er zelf zo eentje, dat is echt mijn rots in de branding in de keuken!
De andere versies van de alles-in-één-pan orzo vind je hier terug (basisrecept) en ook hier (variatie met Italiaanse balletjes en tomaatjes).