Mensen vragen mij regelmatig of wij thuis elke dag iets anders eten. Misschien niet elke dag, maar sinds ik begonnen ben met mijn blog komen er toch heel vaak nieuwe en afwisselende dingen op tafel. Dan krijg ik vaak de vraag waar mijn inspiratie vandaan blijft komen. Daar wil ik graag een tip over geven: als je een goed basisrecept hebt gevonden, kan je daar met kleine aanpassingen vaak een iets andere draai aan geven en zorgen voor heel veel afwisseling.
Ik deel vandaag met jullie een heerlijk en echt heel eenvoudig basisrecept voor alles-in-één-pan orzo. De komende weken zal ik laten zien dat je met enkele aanpassingen dan weer iets anders op tafel kan toveren! Op die manier eten jullie straks thuis ook op een makkelijke manier regelmatig iets nieuws! Graag gedaan 😉
Oh, en een echt aanrader om dit gerecht echt makkelijk te kunnen klaarmaken, is een brede (gietijzeren) pan. Zoek je er nog één, kijk dan eens hier (adv). Ik heb er zelf zo eentje, dat is echt mijn rots in de branding in de keuken!