Ravioli met pesto van rucola, bimi en erwtjes

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Met verse pesto en enkele groene groenten tover je in een handomdraai een lekkere, kleurrijke en gezonde maaltijd op tafel.

Een recept voor verse pesto van rucola vind je hier.

Om lekkere pesto te maken gebruik ik een blender, als je er nog een goede zoekt bekijk dan zeker deze, dat is degene die ik ook gebruik. (adv)

Ingrediënten

  • 500 g ravioli met ricottavulling of andere gevulde pasta (uit het koelvak)
  • 250 g bimi
  • 150 g erwtjes (diepvries)
  • 8 el  pesto van rucola
  • vers gemalen peper
  • parmezaan, vers geraspt
Wil je geen enkel nieuw recept missen?
Invalid email address

Zo maak je het

  1. Kook de ravioli in ruim, licht gezouten water, giet ze af en laat uitlekken.
  2. Kook de bimi beetgaar in licht gezouten water in ongeveer 6 minuten, en voeg de 3 laatste minuten van de kooktijd ook de erwtjes toe.
  3. Verdeel de ravioli, bimi en erwtjes over de borden, en werk de borden af met pesto, vers gemalen peper en geraspte parmezaan.

Tip

Als je pesto over hebt kan je die perfect invriezen.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten