Gnocchi met boontjes en pesto van rucola

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Zoek je nog een fijn en snel recept voor op een zomerse avond? Denk dan niet verder na! Deze gnocchi met verse pesto, boontjes, enkele groene blaadjes rucola en basilicum en flink wat geraspte parmezaanse kaas is precies wat je zoekt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 800 g gnocchi
  • 400 g groene boontjes
  • 8 el  verse pesto van rucola
  • handvol rucola
  • handvol blaadjes basilicum
  • geraspte parmezan

Zo maak je het

  1. Kook de boontjes in licht gezouten water in een ruime kookpot zonder deksel beetgaar. Giet ze daarna af en spoel ze kort onder koud stromend water.
  2. Kook de gnocchi in licht gezouten water. Als ze komen bovendrijven zijn ze klaar, dat gaat erg snel. Giet ze af en meng ze met de helft van de pesto.
  3. Meng er de boontjes onder en verdeel de gnocchi over warme kommen.
  4. Werk elk bord af met nog een schepje extra pesto, enkele blaadjes rucola en en basilicum en flink wat fijngeraspte parmezaanse kaas.

Tip

Deze verse pesto is echt superlekker, en klaar in minder dan een kwartier!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik ben mama van 3 toffe jongens, vrouw van een lieve man en bezeten door lekker koken. Ik deel mijn recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren. 

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten