Deze crostata met perziken is het perfecte taartje om te maken: no nonsense, niet te stijfdeftig en massa’s smaak. De sappige perziken stelen de show.
Het recept komt uit het eerste boek van Bake Off Vlaanderen.
Deze crostata met perziken is het perfecte taartje om te maken: no nonsense, niet te stijfdeftig en massa’s smaak. De sappige perziken stelen de show.
Het recept komt uit het eerste boek van Bake Off Vlaanderen.
Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!
Smakelijk,
Liefs,
Kathleen
Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.