Chocolade-ontbijt met quinoa en kokosmelk

Beoordeling door het gezin

★★★☆☆

Dit gezonde recept is gebaseerd op het boek “Puur genieten” van Pascale Naessens. Je kan het eten als dessert of als tussendoortje. Het is zeker ook leuk om eens klaar te maken als afwisseling op het traditionele ontbijt, als goede start van de werkweek of als verwennerij in het weekend.

Ingrediënten

Zo maak je het

  1. Spoel de quinoa en kook de quinoa in de kokosmelk gedurende ongeveer 13 minuten. Neem het pannetje van het vuur en roer er de chocolade door.
  2. Verdeel over glaasjes, werk af met een beetje extra kokosmelk en wat verbrokkelde pecannoten.
  3. Serveer lauwwarm en smakelijk!

Tip

Ik heb pure chocolade gebruikt, je zou ook melkchocolade kunnen gebruiken, dan wordt het geheel iets zoeter van smaak.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik ben mama van 3 toffe jongens, vrouw van een lieve man en bezeten door lekker koken. Ik deel mijn recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren. 

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten