Search
Close this search box.

Aardappelsla met verse kruiden

Beoordeling door het gezin

★★★★☆

Supereenvoudig maar altijd lekker als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een barbecue.

Ingrediënten

  • 400 vastkokende aardappelen
  • 4 radijzen
  • 2 lente-uitjes
  • enkele takjes krulpeterselie
  • enkele takjes platte peterselie
  • enkele takjes bieslook
  • 2 el mayonaise
  • peper en zout

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Zo maak je het

  1. Kook de aardappelen in de schil gaar, in licht gezouten water. Als ze gaar zijn schrik je ze onder koud water. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Was de radijsjes en de lente-uitjes en snijd ze in fijne stukjes.
  3. Was de groene kruiden en snijd ze in fijne stukjes.
  4. Meng voorzichtig de stukjes aardappel met de gesneden radijsjes, lente-uitjes en groene kruiden.
  5. Meng de mayonaise onder de aardappelsla en kruid met peper en zout. Het recept voor verse mayonaise vind je hier!

Tip

Je kan er als extra nog een hardgekookt ei onder mengen.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen