Aardappelsla met verse kruiden

Beoordeling door het gezin

★★★★☆

Supereenvoudig maar altijd lekker als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een barbecue.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 400 vastkokende aardappelen
  • 4 radijzen
  • 2 lente-uitjes
  • enkele takjes krulpeterselie
  • enkele takjes platte peterselie
  • enkele takjes bieslook
  • 2 el mayonaise
  • peper en zout

Zo maak je het

  1. Kook de aardappelen in de schil gaar, in licht gezouten water. Als ze gaar zijn schrik je ze onder koud water. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Was de radijsjes en de lente-uitjes en snijd ze in fijne stukjes.
  3. Was de groene kruiden en snijd ze in fijne stukjes.
  4. Meng voorzichtig de stukjes aardappel met de gesneden radijsjes, lente-uitjes en groene kruiden.
  5. Meng de mayonaise onder de aardappelsla en kruid met peper en zout. Het recept voor verse mayonaise vind je hier!

Tip

Je kan er als extra nog een hardgekookt ei onder mengen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Hallo, ik ben Kathleen

Kathleen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Je vindt hier lekkere recepten die je gemakkelijk kan klaarmaken – en die gekeurd en goedgekeurd zijn door mijn vier mannen als we met vijf aan tafel zitten…

Veel kijk- en kookplezier! Liefs