Zoek
Sluit dit zoekvak.

De blog is vandaag één maand online!

Wat gaat dat snel zeg! De blog is vandaag al een maand online…

Voor wie erover denkt om zelf ook te beginnen bloggen, kan ik vanuit mijn ervaring als starter de volgende ervaringen delen.

 

1. Kies een onderwerp dat bij je past

Als je een onderwerp past dat aansluit bij je leefwereld, waar je echt in geïnteresseerd bent en waar je iets vanaf weet, zal het heel natuurlijk voelen om daarover te bloggen.

 

Er zijn echt heel veel mogelijke onderwerpen om over te bloggen. Mijn blog gaat over recepten en food om samen thuis te eten, omdat nu eenmaal datgene is wat mij nauw aan het hart ligt.

 

Andere mogelijke onderwerpen zijn reizen, gezondheid, opvoeden, beauty, lifestyle, enzovoort. Denk na wat best bij jou past.

 

2. Het is echt heel leuk!

 

Als je het voelt kriebelen, begin er dan gewoon mee!

 

3. Hoe pak je de opstart aan?

 

Ik heb een cursus gevolgd om te leren werken met WordPress, dat is het pakket waarmee mijn blog gebouwd is.

 

Het bouwen van mijn blog heb ik uitbesteed, maar ik had op voorhand wel heel wat research gedaan, zodat ik een heel duidelijk beeld had hoe de blog er moest uitzien, zowel qua opbouw als qua lay-out en kleuren.

 

Ik heb mezelf als doel gesteld om heel regelmatig iets nieuws te publiceren. Bepaal voor jezelf hoeveel tijd je er kan aan spenderen en maak een planning om op regelmatige tijdstippen iets te schrijven. Een blog zonder beweging is niet interessant voor je lezers!

 

Je wil dat je blog gelezen wordt, anders doe je alle moeite voor niets. Je bent best aanwezig op sociale media, mijn blog kan je volgen op Pinterest, Facebook en Instagram.

 

Mijn laatste tip: veel plezier! 

 

 

 

 

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen