Verse kaas met radijsjes en bieslook is een lekkere, frisse en gezonde combinatie die het mooi doet op een bruine boterham of met een stukje stokbrood als lunch. Eenvoudig, snel en lekker!
Verse kaas met radijsjes
Beoordeling door het gezin
★★★☆☆
Ingrediënten
- 400 g verse kaas
- 16 radijsjes
- 20 sprieten bieslook
- vers gemalen zwarte peper
- zout
- verse nootmuskaat
Wil je geen enkel nieuw recept missen?
Zo maak je het
- Was de radijsjes en dep ze droog. Verwijder de aanzet van het loof en het puntje van de radijsjes maar snijd niet te veel weg. Zo behoud je als je de radijsjes in staafjes snijdt bij zo veel mogelijk staafjes rode uiteinden, wat een mooier uitzicht geeft. Het oog wil ook wat hé!
- Snijd de radijsjes eerst in dunne schijfjes en snijd daarna de schijfjes verder in staafjes.
- Was de sprieten bieslook, dep ze droog en snipper ze in fijne stukjes.
- Meng de in staafjes gesneden radijsjes en de fijn gesnipperde bieslook onder de verse kaas.
- Kruid met vers gemalen zwarte peper, zout en een beetje vers geraspte nootmuskaat.
Tip
Dit is erg lekker als lunch met een stukje stokbrood.
Kathleen Brenders, aangenaam!
Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!
Smakelijk,
Liefs,
Kathleen