Verse kaas met radijsjes

Beoordeling door het gezin

★★★☆☆

Verse kaas met radijsjes en bieslook is een lekkere, frisse en gezonde combinatie die het mooi doet op een bruine boterham of met een stukje stokbrood als lunch. Eenvoudig, snel en lekker!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 400 g verse kaas
  • 16 radijsjes
  • 20 sprieten bieslook
  • vers gemalen zwarte peper
  • zout
  • verse nootmuskaat

Zo maak je het

  1. Was de radijsjes en dep ze droog. Verwijder de aanzet van het loof en het puntje van de radijsjes maar snijd niet te veel weg. Zo behoud je als je de radijsjes in staafjes snijdt bij zo veel mogelijk staafjes rode uiteinden, wat een mooier uitzicht geeft. Het oog wil ook wat hé!
  2. Snijd de radijsjes eerst in dunne schijfjes en snijd daarna de  schijfjes verder in staafjes.
  3. Was de sprieten bieslook, dep ze droog en snipper ze in fijne stukjes.
  4. Meng de in staafjes gesneden radijsjes en de fijn gesnipperde bieslook onder de verse kaas.
  5. Kruid met vers gemalen zwarte peper, zout en een beetje vers geraspte nootmuskaat.

Tip

Dit is erg lekker als lunch met een stukje stokbrood.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Hallo, ik ben Kathleen

Kathleen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Je vindt hier lekkere recepten die je gemakkelijk kan klaarmaken – en die gekeurd en goedgekeurd zijn door mijn vier mannen als we met vijf aan tafel zitten…

Veel kijk- en kookplezier! Liefs

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten