Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tosti met zalm en ei

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Deze tosti is een leuk, lekker en gezond alternatief voor de klassieker met ham en kaas. In een handomdraai is hij klaar en heb je een fijne lunch!

Het idee vond ik in het boekje “Mijn favoriete gezonde recepten” van Jamie Oliver.

Ingrediënten

  • 8 sneden bruin toastbrood
  • 8 plakjes gerookte zalm
  • enkele sprietjes bieslook
  • 4 eierdooiers
  • 40 g parmezaanse kaas vers geraspt

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Zo maak je het

  1. Snipper de bieslook in kleine stukjes.
  2. Voor elke tosti leg je de sneetjes gerookte zalm op één snede toastbrood. Laat in het midden een kuiltje voor de eierdooier. Strooi er de bieslook en de geraspte parmezaanse kaas over. Bedek met het tweede sneetje toastbrood en rooster de tosti in het tosti-ijzer.
  3. Snijd de geroosterde tosti in driehoeken en serveer meteen.

Tip

Je kan eventueel de buitenkanten van de tosti een beetje beboteren voordat je ze in het tosti-ijzer legt.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen