Salade met spinazie, garnalen en rode besjes

Beoordeling door het gezin

★★★★☆

Dit is een lekker en fris slaatje, dat je in een handomdraai klaar hebt. De rode bessen geven er een verrassende toets aan. Ideaal als lunch of als klein voorgerechtje.

Ingrediënten

  • 150 g grijze garnalen
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 20 kerstomaatjes
  • enkele takjes rode bessen
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Zo maak je het

  1. Was de spinazieblaadjes en dep ze voorzichtig droog.
  2. Was de kerstomaatjes en snijd ze allemaal in de helft.
  3. Rits de rode bessen van de takjes, spoel ze en dep ze droog.
  4. Meng in een slakom de jonge spinazieblaadjes, de gesneden kerstomaatjes, de rode bessen en de garnalen.
  5. Kruid met peper en zout en meng er 1 el olijfolie onder.
  6. Dien onmiddellijk op.

Tip

In de plaats van spinazie kan je ook veldsla gebruiken.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten