Salade met spinazie, garnalen en rode besjes

Beoordeling door het gezin

Dit is een lekker en fris slaatje, dat je in een handomdraai klaar hebt. De rode bessen geven er een verrassende toets aan. Ideaal als lunch of als klein voorgerechtje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 150 g grijze garnalen
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 20 kerstomaatjes
  • enkele takjes rode bessen
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Zo maak je het

  1. Was de spinazieblaadjes en dep ze voorzichtig droog.
  2. Was de kerstomaatjes en snijd ze allemaal in de helft.
  3. Rits de rode bessen van de takjes, spoel ze en dep ze droog.
  4. Meng in een slakom de jonge spinazieblaadjes, de gesneden kerstomaatjes, de rode bessen en de garnalen.
  5. Kruid met peper en zout en meng er 1 el olijfolie onder.
  6. Dien onmiddellijk op.

Tip

In de plaats van spinazie kan je ook veldsla gebruiken.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Hallo, ik ben Kathleen

Kathleen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Je vindt hier lekkere recepten die je gemakkelijk kan klaarmaken – en die gekeurd en goedgekeurd zijn door mijn vier mannen als we met vijf aan tafel zitten…

Veel kijk- en kookplezier! Liefs

Aanbevolen recept