Bruschetta… instant happiness gegarandeerd. Bruschetta was aanvankelijk een maaltijd voor de armen, om af te raken van oud brood. Ondertussen is bruschetta uitgegroeid tot een echte klassieker. De bereiding is dan ook heel eenvoudig. Ik geef je wel deze tip: gebruik alleen Italiaanse ingrediënten van de beste kwaliteit. Zoals olijfolie van Frantoiani.
Frantoiani is de ambassadeur van lokale Italiaanse olijfboeren, en wil je laten kennismaken met hun producten en de passie die zij voor hun olijfolies hebben. Op basis van vele bezoeken ter plaatse, zoekt Guy, de man achter en de bezieler van Frantoiani, de beste lokale producenten. Producenten waarmee Guy persoonlijk contact heeft én die gezonde olijfolie van topkwaliteit maken.
Alle Frantoiani producten heeft Guy (die deel uitmaakt van een internationaal erkend testpanel voor Italiaanse olijfolie) zelf uitgebreid gedegusteerd en beoordeeld. Een keuze voor een product van Frantoiani is een keuze voor kwaliteit, met zorg geselecteerd, recht van de producent bij jou op tafel.
Bij deze bruschetta’s selecteerde Guy de olijfolie Olivastro van Quattrociocchi, met een intens fruitig aroma en een brede en karaktervolle smaak.