Deze dressing is een frisse en lichte smaakmaker bij je zomerse gemengde groene salades. Je kan er natuurlijk ook een pastasalade mee opfleuren, die je dan als bijgerecht kan gebruiken bij een barbecue.
Dressing met yoghurt
Beoordeling door het gezin
★★★★★
Ingrediënten
- 8 el yoghurt
- 2 el olijfolie
- 2 kl witte wijnazijn
- 1 kl mosterdzaadjes
- enkele stengels bieslook
- enkele takjes peterselie
- peper en zout
Zo maak je het
- Was de bieslook en de peterselie, dep ze voorzichtig droog en snijd ze in kleine stukjes.
- Plet de mosterdzaadjes met het platte deel van een groot keukenmes.
- Meng de yoghurt met de olijfolie en de witte wijnazijn en meng alles goed door elkaar.
- Voeg de groene kruiden en de mosterdzaadjes toe en meng nog eens goed.
- Kruid met peper en zout.
Tip
In plaats van witte wijnazijn kan je ook een koffielepel mosterd toevoegen.
Kathleen Brenders, aangenaam!

Ik ben mama van 3 toffe jongens, vrouw van een lieve man en bezeten door lekker koken. Ik deel mijn recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren.
Smakelijk,
Liefs,
Kathleen