Dressing met yoghurt

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Deze dressing is een frisse en lichte smaakmaker bij je zomerse gemengde groene salades. Je kan er natuurlijk ook een pastasalade mee opfleuren, die je dan als bijgerecht kan gebruiken bij een barbecue.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 8 el yoghurt
  • 2 el olijfolie
  • 2 kl witte wijnazijn
  • 1 kl mosterdzaadjes
  • enkele stengels bieslook
  • enkele takjes peterselie
  • peper en zout

Zo maak je het

  1. Was de bieslook en de peterselie, dep ze voorzichtig droog en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Plet de mosterdzaadjes met het platte deel van een groot keukenmes.
  3. Meng de yoghurt met de olijfolie en de witte wijnazijn en meng alles goed door elkaar.
  4. Voeg de groene kruiden en de mosterdzaadjes toe en meng nog eens goed.
  5. Kruid met peper en zout.

Tip

In plaats van witte wijnazijn kan je ook een koffielepel mosterd toevoegen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik ben mama van 3 toffe jongens, vrouw van een lieve man en bezeten door lekker koken. Ik deel mijn recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren. 

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten