Genieten maar van de zon deze dagen! En als je even verfrissing nodig hebt, heb ik hier een perfect drankje voor jou! Deze ananaslimonade zag ik in het speciale nummer van Knack Weekend Koken (“Buiten eten”).
Ananaslimonade
Beoordeling door het gezin
★★★★★
Ingrediënten
- 500 ml koud ananassap
- 200 ml koud kokoswater
- 2 biolimoenen
- 1/2 biocitroen
- 500 ml koud spuitwater
- ijsblokjes
- enkele muntblaadjes
Wil je geen enkel nieuw recept missen?
Zo maak je het
- Giet het ananassap en het kokoswater in een karaf.
- Was de limoenen en de citroen en snijd ze in schijfjes. Leg ze in de karaf en zet die 2 uur in de koelkast.
- Vul net voor het serveren de karaf verder op met het koude spuitwater en meng. Verdeel ijsblokjes over glazen en giet er de limonade over. Werk af met wat muntblaadjes en serveer.
Tip
Heerlijk verfrissend en niet te zoet!
Kathleen Brenders, aangenaam!
Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!
Smakelijk,
Liefs,
Kathleen