Ananaslimonade

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Genieten maar van de zon deze dagen! En als je even verfrissing nodig hebt, heb ik hier een perfect drankje voor jou! Deze ananaslimonade zag ik in het speciale nummer van Knack Weekend Koken (“Buiten eten”).

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Ingrediënten

  • 500 ml koud ananassap
  • 200 ml koud kokoswater
  • 2 biolimoenen
  • 1/2 biocitroen
  • 500 ml koud spuitwater
  • ijsblokjes
  • enkele muntblaadjes

Zo maak je het

  1. Giet het ananassap en het kokoswater in een karaf.
  2. Was de limoenen en de citroen en snijd ze in schijfjes. Leg ze in de karaf en zet die 2 uur in de koelkast.
  3. Vul net voor het serveren de karaf verder op met het koude spuitwater en meng. Verdeel ijsblokjes over glazen en giet er de limonade over. Werk af met wat muntblaadjes en serveer.

Tip

Heerlijk verfrissend en niet te zoet!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik ben mama van 3 toffe jongens, vrouw van een lieve man en bezeten door lekker koken. Ik deel mijn recepten die je makkelijk kan klaarmaken en waarmee je zeker zal scoren. 

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten