Search
Close this search box.

Omelet met verse kaas, tomaat en groene kruiden

Beoordeling door het gezin

★★★★★

Omelet met volle verse kaas, tomaat en verse kruiden… Wat een heerlijk ontbijt, of brunchgerecht heb je zo in een handomdraai op tafel! Voor een extra smeuïge omelet klutste ik de eitjes met volle verse kaas van Campina. Ik mengde er ook nog verse groene kruiden en een in blokjes gesneden tomaat onder, voor een sterke start van de dag! De hoeveelheden hieronder zijn een omelet voor 2 personen.

(in samenwerking met Campina)

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 5 el volle verse kaas
  • 1 kleine tomaat, in blokjes
  • bieslook, gesnipperd
  • enkele blaadjes basilicum
  • klontje boter
  • vers gemalen peper
  • zout

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren en voeg 2 el volle verse kaas toe, en meng alles goed door elkaar. Kruid met vers gemalen peper en zout en voeg de gesnipperde bieslook toe.
  2. Smelt een klein klontje boter in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur en doe het eiermengsel in de pan. Verdeel er de blokjes tomaat over en laat de omelet rustig bakken, totdat ook de bovenkant net gestold is.
  3. Werk de omelet af met extra volle verse kaas, bieslook en enkele blaadjes basilicum, en nog een draai van de pepermolen.

Tip

PS je kan ook andere verse kruiden gebruiken, zoals bvb peterselie.

Kathleen Brenders, aangenaam!

Kathleen

Ik kook en deel lekkere en gemakkelijke recepten voor elke dag. Lekker eten maken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, met mijn recepten zal je gegarandeerd scoren!

Smakelijk,

Liefs, 

Kathleen

Aanbevolen recept

Wil je geen enkel nieuw recept missen?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, dan mail ik jou persoonlijk als ik een nieuw recept online zet.
Veel kookplezier,
liefs,
Kathleen